Valpannonser

Valpar väntas efter:
Int FTCH Ardmuir Earl of Brookbank och
Gracehunters Win`s Pirate Tide


Earl är en genomtrevlig hemmahund, en riktig gentleman! Hans ägare beskriver honom som en nallebjörn, håller med helt och fullt. Välbalanserad lugn i passivitet men mycket kraftfull i sitt arbete. Vilken hund och hans titel talar för sig själv! Läs mer om honom på Brookbank Labradors: hemsida eller på Facebook om vad hans ungerska ägare tycker om honom.

Vår Tide är en ung lovande tik, hon tog sin Nkl etta när hon var lite drygt ett år, tog sedan i år 2 1/2 år gammal en 2:a lördag och en 1:a på söndag i ökl. Trots att hon inte blivit så mycket tränad pga. tidsbrist från mig. Det känns lovande inför nästa år och hoppas då på att ta andra ettan, för att kliva upp i Ekl. Tide har många bra egenskaper, bra markör, spontan på rapphöns, and, gås, fasan, hare och på praktisk jakt. En väldigt effektiv sökhund på land och vatten och hon arbetar med stil och fart. En bror i Norge är uppflyttad till Ekl och fler syskon är meriterade, en bror är en mkt duktig specialsökhund hos polisen (Polisen har nu beställt sin femte specialsökhund ifrån oss). Vi hoppas på svarta och gula valpar i januari.

Vi tror mycket på denna kombination och kommer naturligtvis att ha kvar en tik själva.

Mer info på www.gracehunters.com eller carina@gracehunters.com tfn 070-522 47 62

2018-12-25

Planerar/har Du en valpkull inom raserna spaniel och retriever och är medlem i SSRK?

Skicka då Din annons till webansvarig: 
webansv@ssrk-jh.se 

Då får Du annonsera gratis hos oss. Obligatoriska uppgifter till oss är namn, adress, telefonnummer, medlemsnummer i SSRK samt eventuell e-mailadress.
 

För att få annonsera så måste Du vara medlem i SSRK/JH och Din uppfödning måste följa SKK:s avelsetiska regler och följa Din ras specifika bekämpningsprogram.

Det ligger på annonsörens ansvar att lämna korrekta uppgifter i annonsen!


Annonsen ligger ute i max 3 månader men vi uppskattar om Du meddelar oss om annonsen under denna tid blir inaktuell.

I annonser får Du även hänvisa till Din hemsideadress och blir därmed också länkad. Tillsvidare är denna service gratis så ta tillfället i akt!
 

OBS!! Detta är ingen valpförmedling - endast en service till våra medlemmar och där annonsören själv svarar för att de uppgifter som lämnas är korrekta.